Hidroizolatii-Group

 Bucuresti – sector 6
B-dul Iuliu Maniu, nr.69

Tel: 0722.771.105
       0769.172.200

 

      Sisteme Hidroizolatii fundatii si subsoluri
 
  Hidroizolatiile lichide sunt utilizate la tratarea suprafetelor din beton vechi sau noi, verticale sau orizontale, la exterior sau interior si confera betonului duritate, rezistenta la efectul de inghet - dezghet, la penetrarea ionilor de clor, impiedica patrunderea apei lichide dar permite totodata o respiratie limitata a suprafetei. Duritatea ridicata si impermeabilizarea confera suprafetei rezistenta la prafuirea generata de uzura si atacul acid al bioxidului de carbon. Produsul nu poate fi indepartat prin razuire sau spalare, nu este toxic, nu este inflamabil, nu degaja gaze si nu miroase. Tratarea cu hidroizolatie lichida a sapelor din beton de clasa inferioara conduce la o crestere substantiala a duritatii si reduce la minim macinarea acestora. Hidroizolatia lichida este un produs pe baza de rasini dispersabile in apa, pigmenti si aditivi. Dupa uscare formeaza o pelicula impermeabila si elastica.

Va oferim o gama de 5 sisteme de hidroizolatie lichida:

1. Sistem de hidroizolatie lichida SD10-FLEX

Este o pasta tixotropica, pe baza de emulsie de bitumuri, aditivi si cauciuc. Produsul este aderent, elastic, impermeabil, rezistent la produse chimice si conditii meteo nefavorabile.
Utilizare:
- impermeabilizarea teraselor noi sau vechi, a peretilor din beton sau caramida;
- repararie invelisurilor bituminoase;
- impermeabilizarea hidrofuga a acoperisurilor metalice
2. Sistem de hidroizolatie SD12-ELASTIC

Este un produs de etansare pe baza de polimeri, cu o elesticitate ridicata. Poate fi aplicat in conditii nefavorabile si mediu umed, etanseaza instantaneu si adera la majoritatea tipurilor de substrat.
Utilizare:
- poate fi aplicat pe sticla, placi ceramice, polyester.
3. Sistem de hidroizolatie STD-17

Este un amestec bicomponent de ciment modificat cu polimeri, pentru hidroizolatea stucturilor aflate sub nivelul solului. Produsul este impermeabil la apa cu presiune, rezistent la substante chimice, si efectul de inghet-dezghet.
Utilizare:
- hidroizolatia structurilor aflate sub nivelul solului;
- hidroizolatia interioara a rezervoarelor de apa.
4. Sistem de hidroizolatie ELASTFLEX

Este o emulsie bituminoasa cu continut ridicat de bitum. Produsul are efect plastic, prezinta un consum redus si poate fi aplicat pe substrat umed.
Utilizare:
- hidroizolatia suprefetelor din beton, tencuiala, aflate sub nivelul solului;
- hidroizolatia acoperisurilor din beton, a sapelor si a fundatiilor;
5. Sistem de hidroizolatie SUPERFLEX SG

Este o emulsie hidroizolanta bicomponenta, pe baza de bitum, in amestec cu rasini sintetice, avand un grad ridicat de flexibilitate si elasticitate. Produsul este folosit la impermeabilizarea structurilor aflate sub nivelul solului, are aderenta ridicata si poate fi utilizat pe substrat umed.
Utilizare:
- hidroizolarea exterioara si interioara a structurilor din beton si zidarie aflate sub nivelul solului (fundatii, subsoluri, grinzi de beton);
- strat hidroizolant intermediar la terase circulabile, balcoane)